Gerhard Smito Böckler

Gerhard Smito Böckler

Docent MBK/PBK/HC bij NOGG

Al meer dan 30 jaar werkzaam als arts, docent, trainer, therapeut en gezondheidsadviseur in Europa en Australië. Zijn medische en psychologische achtergrond, geïntegreerd met diverse geneeskundige tradities als acupunctuur, ayurveda en homeopathie en geavanceerde therapeutische technieken zoals bio-energetica, Feldenkrais en Divine Healing maakt zijn benadering van genezing en gezondheid op een unieke manier holistisch.

Op dit moment werkt hij als docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, de Holos Academie in Utrecht, de Duitse School voor Osteopathie, het Shakti Instituut, diverse therapeuten opleidingen in Italië en Duitsland en heeft een eigen praktijk in Amsterdam. Daarnaast adviseert hij organisaties over levensfasebewustzijn en persoonlijke groei en ontwikkeling van management en medewerkers.  

Ieders leven kent een persoonlijke evolutie en het ondersteunen van deze persoonlijke evolutie ziet hij als zijn uitdaging. Dit doet hij op een vaak onconventionele manier, praktisch, radicaal en humoristisch, met respect en aandacht voor zowel de fysieke als de emotionele, psychologische en spirituele aspecten van het individu.

Gerhard Smito Böckler (1952)