Mirjam Halkes

Mirjam Halkes

Begeleider/coach systemische opstellingen, HSEQ manager, moeder

"Voorbij mijn denkende hoofd, maak ik weer contact met mijzelf en wordt zichtbaar wat er echt speelt en is in mij", dat is de essentie van het systemisch werk!

De ontdekking van het opstellingswerk, het verdiepen en bekwamen van mij zelf hierin, heeft voor mij de reset in mijn leven gebracht waar ik altijd (on)bewust naar onderweg was. Het samenvallen met jezelf in datgene wat je doet, is een bijzonder kado. Het is dan ook een persoonlijke missie geworden om met dit werk velen te inspireren en te helpen helderheid te verkrijgen in patronen, persoonlijke talenten en kwaliteiten of juist ondersteunend te zijn in de moeilijkere fasen in iemands leven. Iedereen heeft een eigen, unieke plek, voor mij is de plek als opsteller waarachtig en vervullend. Ik heb Reseth Opstellingen opgericht om deze missie zichtbaar te maken. Als gecertificeerd familieopsteller hecht ik veel waarde aan voortdurende persoonlijke ontwikkeling, al mijn ervaringen daarin neem ik mee om diepere lagen te kunnen raken.

Bij Bala begeleid ik samen met Sylvia Monten systemische familie-opstellingsavonden en -dagen en kun je bij ons terecht voor individuele (tafel-)opstellingen/ systemische coaching. Samen zijn we in staat om een krachtig en diepgaand veld te creëren waardoor de opstellingen daadwerkelijk transformerend kunnen zijn voor de deelnemers.

We kijken er naar uit om met jullie te werken!

Reseth | Relief | Restart!

resethopstellingen@gmail.com
06 262 20 055