Sylvia Monten

Sylvia Monten

Begeleider/coach systemische opstellingen, retraitebegeleider

"Systemisch werk brengt me altijd weer moeiteloos bij mijn diepere waarheid en liefde. Die speelse, magische en praktische ondersteuning gun ik jou ook op je pad! "

Helder, toegankelijk, speels en met rust en aandacht, zo zou ik mezelf en mijn stijl als coach en begeleider willen typeren. Bij Bala begeleid ik samen met Mirjam Halkes systemische familie-opstellingsavonden en -dagen en kun je bij ons terecht voor individuele (tafel-)opstellingen/ systemische coaching.

Daarnaast ben ik werkzaam en gecertificeerd als coach, als mindfulnesstrainer (Mindfulness op het werk) en ben ik retraite-begeleider bij Zielzicht - centrum voor bezinnen en bezielen.

Systemisch werken en systemisch kijken naar mijn leven brengt mijzelf steeds weer verrassende en passende antwoorden op mijn vragen over waar ik sta, wil en wat ik te doen heb. Op een avond of dag kun je ervaren hoe magisch en tegelijkertijd praktisch opstellingen werken en hoe ze je ondersteunen in je proces van persoonlijke ontwikkeling. Daar hou ik van; op een heel moeiteloze, speelse en toch diepgaande manier inzichten opdoen en antwoorden vinden. Voorbij je hoofd contact maken met jouw diepere waarheid. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om open te staan voor wat zich laat zien.

Je bent van harte welkom!

www.zielzicht.nl/over-ons
mtworks@live.nl
06 416 96 936