Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong (Zhineng Qigong) is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld wordt beoefend. Het is een unieke combinatie van rustige bewegingen en geconcentreerde aandacht die het zelf genezend vermogen van het lichaam versterkt. Door middel van eenvoudige oefeningen stimuleer je de doorstroom van energie en zorg je dat je ontspannen en krachtig in het leven staat; je verbindt lichaam, geest en energie.

Het effect
Chi Neng Qigong heeft effect op het hele lichaam. Het vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie. Het ondersteunt niet alleen je fysieke gezondheid, maar leert je ook evenwichtiger met je emoties om te gaan en zorgt voor meer rust in je hoofd. De oefeningen zijn eenvoudig aan te leren. In de training staan spierkracht, souplesse, aandacht en energie centraal.

Proefles € 10,- / 10 lessen € 125,-/ losse les € 15,-

Over Pirjo
Sinds 2014 beoefen ik intensief Chi Neng Qigong. Ik ben gediplomeerd Chi Neng Qigong instructeur level 1 en level 2 en geef les in Amsterdam en in Baarn. Voor mij is het beoefenen van Chi Neng Qigong meditatie en sport in één. Ik voel mij hierdoor fysiek krachtiger en verbonden met het hier en nu.

Ik heb een Scandinavische achtergrond, zowel Zweeds als Fins, en een voorliefde voor bossen, (berken)bomen en meren. Je openstellen voor de natuur en het uitwisselen van Qi spreekt mij mede daarom enorm aan.

Scandinavisch geworteld in een Chinese filosofie.
Pirjo Turkenburg | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 - 43 57 34 39                    logoPirjo